Ботев ПловдивФутбол

Нова дата за обществената поръчка за стадион “Христо Ботев”

Инж. Пламен Райчев обяви нова дата за обществената поръчка за стадион “Христо Ботев”. Ето какво заяви той пред представители на Гражданския съвет, който е съставен от привърженици на “канарчетата”:

„Уважаеми ботевисти,

Днес, 17.07.2020 г. Гражданският съвет проведе пореден разговор със заместник кмета по строителството инж. Пламен Райчев.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Той потвърди информацията за полученото положително становище от АОП и заяви,че вече е предприел действия по обявяването й. По неговите думи е необходимо да се нанесат предложените от АОП предписания и корекции, както и последно преглеждане на всички подробности, с цел недопускане на неточности във връзка със сложността и обема на поръката.

tribunasofia

По думите на инж. Райчев, нормалният срок за обявяване на поръчката е сряда, 22.07.2020 г., като заяви, че обявяването й не зависи и не е обвързано с готовността на поръчката за другия стсдион в Пловдив.
Гражданският съвет изрази мнение, че е недопустимо и неоправдано да не се спази и този срок и пожела успешна работа на екипа на община Пловдив, работещ по тази поръчка.“

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нчален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker