бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Николов почти сигурно пропуска срещата с Локо (Сф), Данчо Христов все още се възстановява

Пламен Николов почти сигурно пропуска двубоя срещу Локомотив (Сф) от последния 32-и кръг на шампионата, тъй като страда от възпаление на ахилесовото сухожилие.

Лошите новини за централния защитник дойдоха още в мача с ЦСКА, в който той, не само бе декориран с червен картон, а и получи неприятна травма в една от най-невралгичните зони по тялото за един футболист. Оттогава Николов се готви изцяло във фитнеса, като вероятността да бъде готов  на 100% за срещата в неделя е изключително малка.

На облекчен режим от началото на настоящата седмица се подготвя също и Йордан Христов, който от своя страна има проблем с аддукторите. Все пак обаче се очаква той да бъде налиния за последния мач на тима от този сезон, тъй като медицинският щаб на Ботев (Пд)  полага всички усилия да възстанови втория капитан на тима. След изтърпяно наказание пък се завръща Томаш Иршак, докато извън сметките на Петър Пенчев остава санционирания Лъчезар Балтанов.

Срещата между Ботев (Пд) – Локомотив (Сф) е в неделя (31.05) от 18:00ч на клубната база на “канарчетата” в пловдивския кв.”Коматево”, като можете да я проследите НА ЖИВО в сайта TribunaPlovdiv.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker