Ботев ПловдивФутбол

Николай Костов събра жълто-черни легенди на “Коматево”

Уважение и респект към историята и традициите на Ботев засвидетелстваха ръководството и спортният щаб, начело с Николай Костов на съвместна среща с ветерани от близкото и по-далечно минало на Ботев.

Мнозина бивши футболисти и треньори, сред които шампионите от 67-а Динко Дерменджиев, Иван Глухчев и Виден Апостолов, доайена Иван Занев и редица играчи от “златното поколение” през 80-те години присъстваха на специално организиран обяд в ресторанта на клубната база.

В началото на срещата Николай Костов приветства присъстващите с пожелания за успешна година. Треньорът на Ботев призова за обединение в името на Клуба и подчерта, че хората, писали славните страници от “жълто-черната” история са от фундаментално значение за идентичността на Ботев и връзката между минало, настояще и бъдеще.

На срещата присъстваха и президентът на Ботев г-н Ангел Палийски, и бъдещият акционер в Клуба г-н Румен Чандъров.

Легендите на Ботев бяха поканени да посещават групово домакинските мачове на отбора, както и да участват в още подобни срещи в бъдеще.

https://botevplovdiv.bg/Nikolai-Kostov-subra-zhulto-cherni-legendi-na-klubnata-baza-3326.html

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker