бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Николай Киров: Надявам се скоро да стане ясна собствеността ни, очакваме трансфери

Днес старши треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров говори пред екипа на TribunaPlovdiv.bg преди първата тренировка на своя отбор за сезон 2018/2019г.

Наставникът на “жълто-черните” говори на пресконференция от 17:30ч. в конферентната зала на клубната база в кв.Коматево.

”Имаме проблеми с юношите. Иван Василев може да се подложи на операция. Даниел Кайзер е освободен за днес, той ще пристигне утре с Н’Донгала. Аз за бюджета няма да говоря. Скоро трябва да се развият нещата с бъдещия ни собственик и той ще си говори за тези теми. Разделихме се с Пламен Димов, с Алваро Юлияно. Продължаваме да търсим централен защитник.

На Филип Филипов и Лазар Марин са им предложени нови договори. За момента няма нищо подписано от двамата. За цели няма да говорим в момента. Надявам се скоро да стане всичко ясно със собствеността и тогава да се решат тези проблеми.

На темата с Антонио Вутов не сме говорили. До момента няма оферта за нито един наш футболист. Чакаме оферти, тъй като до момента при добри оферти сме се разделяли с дадени играчи.

За Васил Шопов влязохме в контакт преди много време. Той е офанзивен играч, докато при Ничев е видно, че имахме проблеми в защитата. Не мислим да се разделяме с някой от нашите вратари. Жоао Пауло може отново да се завърне, в българския футбол всичко е динамично. Както може да продадем, така може и да вземем играчи.

Програмата е такава каквато е. Тя е еднаква за всички отбори. Не мога да ви кажа кой ще спечели Световното, но съм фен на Франция”, заяви Киров.

Половин час по-късно Белия ще изведе отбора на първо занимание за новата кампания.

Фелипе Бризола пред TribunaPlovdiv.bg: Усеща се напрежение върху чужденците, Жоао Пауло ще опита да впечатли новия треньор на Лудогорец

Ботев (Пд) си осигури още един играч, подписва до часове

Ботев (Пд) си осигури още един играч, подписва до часове

Ботев (Пд) си осигури още един играч, подписва до часове

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker