Локомотив ПловдивТопФутбол

Неприятна новина за Локомотив! Перла на тима може да не играе повече до края на година

Контузията на халфа на Локомотив Пловдив – Венсан Марсел – се е оказала доста по-сложна от първоначалните очаквания.

Той има проблем с костица в областта на ходилото, пише „Мач Телеграф“. Подобни травми са по-упорити и по принцип за характерни за гимнастиката.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Французинът, известен и с прякора си Лайнъл Ричи, се е опитал да поднови тренировки, но е почувствал болки и отново почива. Надеждите са, че той ще може да се върне в игра до 2-3 седмици. При най-лошия сценарий обаче атакуващият халф, вкарал за 1:1 в градското дерби с Ботев, може да не се появи на терена повече тази година.

tribunasofia

В негово отсъствие титулярното място си върна Лукас Салинас, а единствената му алтернатива е младият техничар Айвън Ангелов. Взетият от Беласица юноша на Левски обаче все още има проблеми със спазването на тактическата дисциплина.

Коледа на четири колела от Palms Bet

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker