Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Неделчо Матушев: Една загуба не може да реши бъдещето на Локомотив, ще търсим победа над Ботев

Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Неделчо Матушев говори преди предстоящото дерби с Ботев, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg. Двата отбора се срещат в събота от 17:00 часа на базата в “Коматево”.

“С всичките трудности, които имаме се подготвяме по най-добрия начин. Всички момчета са концентрирани. Да се надявам, че ще покажат какво могат. В този мач е важно да покажеш характера си и да гониш победата до последно. Дано хората, които дойдат да наблюдават дербито да останат доволни от играта на двата отбора.

Кики и Камбуров се готвиха на облекчен режим, но всичко вече е наред. Грънчов, Спас и Скорчев ще пропуснат дербито. Опитваме се да намерим слабите страни на Ботев – младостта и желанието. Да се надяваме, че ще се противопоставим по най-добрия начин. Ще се опитаме да отговорим подобаващо на това, което те ни предложат.

Всеки един треньор във всяка една среща иска да побеждава. Нито сме изсилвали нещата, нито нищо. Просто искахме да играем в тези четири мача най-добре. Мача с Ботев е един обикновен мач, в който ще искаме да победим.

Мога само да благодаря на феновете защото те ни подкрепиха в трудните моменти. Периода е труден за всички нас. Знаехме, че ще дойдат трудни моменти. Дано и сега в тази трудна ситуация те да ни подкрепят. Да, феновете са разочаровани, но никой не си е правил илюзия, че ще побеждаваме във всички мачове. Тези момчета дават максимума от себе си. Искам само да им кажа да ги подкрепят до последно и да им вярват. Ня§ма премии за този мач обявени до момента. Мача е по-специален и тук не играят премии.

След победата в Стара Загора самочувствието ни се покачи, но на нас главно ни трябват хора, които да вярват какво се прави в този отбор. Нито една загуба не може да реши бъдещето на Локомотив”, сподели той.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

6 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker