Ботев ПловдивФутбол

Неделев тренира във фитнеса, Огнянов на преглед

Талантът на “Ботев” Пловдив Тодор Неделев направи кратка тренировка във фитеса на базата в Коматево. В понеделник контузеният халф на “жълто-черните” и националния отбор пристигна за пореден път да се види със съотборниците си, както и да направи дежурната порция процедури за поддържане тонуса на мускулите на травмирания крак.

Този път Неделев свали медицинския ботуш, съблече се по екип и направи серия упражнения, спазвайки стриктно инструкциите на медицинския щаб. Във вторник Тошко ще отброи две седмици от операцията на ходилото, която претърпя в Германия. В близките ще бъдат свалени конците от крака му.

През клубната база днес мина и другият трайноконтузен играч на “Ботев” – Мариян Огнянов. Мацата се намира в четвъртата седмица от своята операция на коляното, като в нейния край плеймейкърът на “канарчетата” ще мине контролен преглед. Ако всичко върви по план, скоро Огнянов ще захвърли патериците и ще започне раздвижване.

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker