бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивВ чужбинаПловдивчаниФутбол

Неделев пред официалния сайт на Майнц: Трябва ми още малко време за адаптация

Официалният сайт на Майнц обърна сериозно внимание на Тодор Неделев, който направи впечатление още в първите си две срещи за тима. Контролите срещу Оостенде (1:1) и НЕК (3:2).

Зимната пауза е само четири седмици прекъсване на сезона. Но януарския трансферен прозорец предлага възможности за привличане на нови играчи. Докато Дарио Крешич тепърва навлиза във форма, Тодор Неделев вече е доста по-напред от него. Той игра срещу Оостенде и НЕК и записа 90 минути в двете контроли.

В края на двубоя срещу НЕК Неделев първо изпълни пряк свободен удар, който затрудни вратаря на холандците и Мали отбеляза, а след това изведе чудесно по дясното крило Шлик, който асистира на Мали за победния гол. Моменти, които помагат на играча да се адаптира в новия си отбор.

“Отборът ме посрещна много добре. Но аз все още се нуждая от известно време, за да се отпусна и още повече да се приобщя към отбора”, казва Неделев.

“Работих доста интензивно с бившия си треньор, който ми изготви програма за физически изисквания. Аз имам повече от три месеца, три часа на седмица да се опитвам да науча немски”, заяви Неделев.

Липсата на езикови умения все още е препятствие. “Командите ги разбирам. Но за по-точни тактически указания трябва Николче да ми превежда.”

Новески е много повече от преводач. Той го взе под крилото си още от първия ден и сега двамата поделят и една стая в Марбея.

Старши треньорът на Майнц Томас Тухел, заяви за Неделев:

“Ние получаваме играч от България, толкова млад, който може да помогне много. Ако искаме незабавно да получим резултати това би било грешка в развитието на играча. Впечатлени сме от боравенето с топката в къса игра, добър дрибъл и много добро разбиране на играта. Ние му даваме време, колкото му е достатъчно. Той трябва да поработи още върху физиката си и да научи това, което ние искаме от него. Ние не сме си поставили срокове, но само вижте какво направи в първите си два двубоя, сигурен съм, че той е точният играч за нас.”

Мускулни проблеми в областта на адукторите го принудиха в четвъртък да почива.

Истинската пречка за интеграцията следва, след като тимът се прибере в Майнц. Младият 20-годишен мъж трябва да намери своето място в странен град и нов живот. Но дори и там има помощ от брат си Бисер и семейната подкрепа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Абе те от ръководството казаха че му трябват два месеца за да може да влезе във форма той пак хвърчи жълтото педалче.Ама то не стаа така всяка вечер след мач да си по чалги и на концерти на 100 Кила.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker