Ботев ПловдивФутбол

Неделев: Не се зарадвах, защото бях изморен – нямах сили

Тодор Неделев коментира причината да не се зарадва бурно след гола си за 2:0 срещу ЦСКА в мача от 31-ия плейофен кръг на Първата шестица в Първа лига. Халфът заяви, че е бил много изморен и това е била причината да бъде по-обран в емоциите си.

Припомняме, че Неделев асистира при първото попадение на Феребори Доре.

„Първо благодаря за наградата. Тя е за целия тим. Успяхме да отбележим повече голове от ЦСКА. Първата част играха по-добре от нас. На почивката треньорът ни каза къде са ни грешките. Оправихме и го второто полувреме играхме доста по-добре“, започна Неделев пред DIEMA SPORT.

„Не мисля, че сме имали психологически предимство след Купата, защото ЦСКА днес игра за победа. Те се борят за титлата. Не мисля, че имахме предимство, радвам се, че победихме“, каза Неделев.

„Няма рецепта как се вкарва. Така се случи, вкарах и в трите мача срещу ЦСКА. За мен головете не са най-важното по-добре ми стана, когато подадох паса за първия гол“.

След попадението, което отбеляза Неделев за 2:0, халфът не се зарадва бурно, а само вдигна ръцете си. Запитан на какво се дължи реакцията му, той заяви:

„Няма причина да не се зарадвам. Последната минута бях изморен и нямах сили да се радвам“.

„Надявам се, имаме още два мача преди мача на истината (бел. ред.- Купата). Треньорът ще прецени кой кога ще играе, мисля, че сме добре подготвени и днес го доказахме“.

„Много по-различно ще бъде. Това освен, че е финал, е дерби. За първи път се срещат Ботев Пд и Локомотив Пд на финала за Купата. Зарядът ще е огромен“.

„Не мога да кажа, има още мачове . Надявам се успеем да стигнем до евротурнирите. Лятото ще сядаме и ще преценяваме с Ботев. Искам да съм жив и здрав. Ако лятото има добра оферта, мисля, че вече е отново е време да изляза в чужбина и да се развивам“, завърши Неделев.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker