бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Неделев за правата си, целите на Ботев, националния отбор и друго (интервю)

Ботев със сигурност ще се бори за титлата, показва самочувствие младата звезда на „канарите”. Тодор Неделев безспорно е най-прогресиращият футболист в България. За кратко време той се превърна от обещаващ талант в постоянна величина, като днес Ботев изглежда съвсем различно без него. Неделев логично стигна бързо и до националния отбор. Той имаше повиквателна и преди за България, но в контролата срещу Македония започна като титуляр, която бе ясна оценка за представянето му през този сезон до момента. С Неделев говори вестник “Меридиан мач” след загубата в Скопие.

– Тошко, беше титуляр за националния отбор, сбъдна ли поредната си мечта?

– Бях част от младежкия национален отбор. Разбира се, че исках и Любо Пенев да ме повика. Смятам, че мога да дам всичко от себе си за мъжкия тим. Въпросът е селекционерите да преценят къде ще бъда най-полезен.

– Смяташ ли, че можеш да помогнеш в световните квалификации и България да заслужи място на мондиала в Бразилия?

– Щом все още имаме шансове, значи се представяме добре. Да не се хвалим, но България има голяма възможност да се класира за първенството в Бразилия. Не ни подценявайте, имаме силни млади играчи Всеки, който си мисли, че не сме нищо особено, греши.

– Предстоят мачове срещу Италия и Малта. Можем ли да излезем с пълен актив от срещите с тези съперници?

– Италия е голям отбор, Малта не трябва да ги подценяваме. Не ни интересуват Пирло и другите, важното е да направим добър резултата срещу Италия. Ще се опитаме да вземем и двата мача. Ще ни е трудно, но няма от какво да се плашим.

– Докъде може да стигне Ботев?

– Ботев със сигурност ще се бори за титлата. Конкурентите са ни Лудогорец и Литекс Ще е трудно. Дори и да сме трети, ще бъдем доволни. Изкачваме се е едно стъпало по-на-горе.

– На ЦСКА и Левски спадна ли им нивото?

-Софийските грандове винаги са фаворити. Това, че в момента не вървят, не означава, че трябва да ги отписваме. Те винаги ще бъдат конкурент на Ботев, но ние си гледаме нашия отбор. Гоним първите места, а Левски и ЦСКА не ме интересуват.

– Лудогорец, Литекс, Локо (Пд) -това ли са конкурентите за титлата?

– Да не говорим толкова за другите отбори. Мен ме интересува играта на Ботев. Събрани сме добри футболисти, можем много, всичко зависи от нас. Желанието ми е Ботев да върви напред, да се развиваме. Засега всичко се получава, трябва да продължим така.

– Ще станеш ли голмайстор?

– За мен не е важно дали ще бележа. Нямам амбиция за голмайстор. Ако се получи, ще съм щастлив. Всеки е радостен, ако получи приза. Но за да стане това, трябва много да се работи. Сезонът е дълъг.

– Какво се случи, за да зарежеш любимата си Стиляна? Наистина ли Станимир Стоилов помогна за раздялата?

-Любовта до 20 години не е любов Разбрах, че трябва да мисля само за футбол. Мъри ми помогна. Футболът засега е на първо място. Ще има много време след това да се ориентирам в живота.

– Какво знаеш за Вердер? От немския отбор признаха, че са те следили.

– Не искам да говоря за това. Знам, че в България много неща се преувеличават. Бих се радвал един ден да играя в голямо първенство като немското, но засега ми е рано.

– Лъчо Танев иска да се грижи за бъдещите ти трансфери. Има ли нещо вярно?

– Аз съм собственост на Ботев, както и 30% на Андрей Павлов. Преговорите между мениджърите не ме интересуват. Знам, че има някакви разговори, но това не е моя работа. Задачата ми е да играя и да подобрявам качествата си. Останалото ще се нареди.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker