Ботев ПловдивФутбол

Неделев: Ботев (Пд) можеше да е в “шестицата”

Капитанът на Ботев (Пд) Тодор Неделев говори пред екипа на Диема след победата на своя отбор над Моната с 2:0 тази вечер на стадиона в кв.”Коматево”.

“Днес мисля, че напълно надиграхме Монтана и това 2:0 е най-малкото, с което си тръгват. Липсваше ни концентрация пред гола, куца ни малко и последният пас. Най-важното е, че днес спечелихме и оставаме седми. От утре мислим за Купата.”

“Дузпата е 50:50, може и да се изтърве, но се радвам, че отбелязах. Заслужена победа за нашия отбор. Нормално е сега, има някакво забавяне за първи път, но настроението в отбора е перфектно. Играхме много добър футбол, няма абсолютно никакви проблеми и мисля, че занапред ще е така”.

“Няма как да не съм притеснен за Пирин, един мач е, той ще бъде на надлъгване. От зимата насам Пирин е в добра форма, играят хубав футбол, като домакини особено. Като гости ще ни е трудно, но ще направим всичко, за да спечелим. Нормално е да искаме да спечелим Купата, ще е много трудно. Нека бием във вторник Пирин, пък после ще мислим за полуфинала, дай Боже”.

“Определено Ботев може и още, един мач ни коства да сме в шестицата. Това беше двубоя с Дунав, който загубихме у дома. За един мач не можахме да влезем в шестицата. Ще се борим за седмото място и Купата, защото те дават излаз за Лига Европа”.

“Естествено, че съм оптимист за националния отбор, поздравявам всички, защото играхме добре. Когато играем с желание, независимо от съперника, нещата се получават”.

ВИДЕО: Имаше ли втора дузпа за Ботев срещу Монтана – преценете сами

ВИДЕО: Имаше ли втора дузпа за Ботев срещу Монтана – преценете сами

ВИДЕО: Имаше ли втора дузпа за Ботев срещу Монтана – преценете сами

ВИДЕО: Имаше ли втора дузпа за Ботев срещу Монтана – преценете сами

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker