Ботев ПловдивФутбол

Неделев: Бих останал в Ботев без пари

Любимецът на феновете на Ботев Пд и настоящ играч на Майнц Тодор Неделев призна пред Sportonline.bg, че му липсва България и „канарите”. Техничният полузащитник призна, че ако сега е бил част от пловдивчани на 100% е щял да остане и да помогне на клуба, въпреки финансовата криза. Той призова всички фенове да подкрепят отбора така, както са го правили до сега.

Неделев дори смяна, че сегашното положение ще принуди „жълто-черните” да залагат на млади българи и собствени кадри, което е и правилния път.

„Засега всичко е наред. Вече свикнах със съотборниците, започвам да свиквам и с езика. Уверение, че ще играя по-редовно нямам. Ако се представям добре и показвам добри игри ще бъда по-често на терена. Имаме нов треньор, така че от мен зависи. Надявам се да направим отново добър сезон, както в Германия, така и в Лига Европа. Ще се опитаме да стигнем максимално далеч”, призна той пред SL относно настоящия си отбор Майнц.

На въпрос дали му липсва България, родният талант отговори: Да, разбира се, че ми липсва и България, и Ботев Пд, няма как.

Той не пропусна да подкрепи „канарите” предвид тежката обстановка в клуба.
„Не знам какво точно се случва. Надявам се, че всичко ще се оправи. Пожелавам им всичко да бъде наред и отново да се представят така, както бе преди 1-2 години. Виждате, че си тръгнаха много футболисти и основно чужденци. Това е добре до някъде, защото сега ще играят повече юноши и млади българи. Това трябва да радва феновете, защото това е пътят. Призовавам феновете да подкрепят тима, както са го правили винаги. Те са най-силният играч, който има Ботев на терена. Всичко ще се оправи. Време е за младите сега.”

„Надявам се днес да спечелят, домакини са, дано постигнат по-убедителна победа. Пожелавам им го”, допълни той относно предстоящия мач на пловдивчани със Санкт Пьолтен в Европа.

Неделев бе запитан и за мнението му относно новият треньор на „жълто-черните” Велислав Вуцов.

„Не ми е бил треньор, но съм чувал, че не е лош. Водил е добри отбори. Знам, че е добър мотиватор. Ако тимът се представя добре съм сигурен, че феновете няма да имат проблеми с него”, обясни още българският национал.baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker