Ботев ПловдивФутбол

Ботев започна търсенето на централен защитник след трите гола от Царско село

Ръководството на Ботев (Пловдив) е превърнало в приоритет намирането на централен защитник през зимата, след като старши треньорът – Николай Киров няколко пъти заяви, че го притесняват допуснатите голове от “канарчетата”.

“Жълто-черните” за малко да сдадат Купата на България, след като втородивизионния Царско село се оказа по-сериозен съперник от очакваното, а мачът дори влезе в продължения, след които Ботев излезе като победител с 4:3.

В момента пловдивчани разполагат с трима футболисти за този пост, а за двубоя с “царете” Пламен Димов бе наказан, заради което като двойка централни защитници действаха Радослав Терзиев и Кристиан Димитров, пишат колегите от Тема спорт.

Опция за нов бранител е Даниел Цветков, но българския Роналдо реши да влезе в предаването “Вип Брадър”, заради което ще може да се присъедини към Ботев чак през зимата, заради което Киров търси други опции.

Изданието допълва, че наставникът вече е набелязал играч от България и един от чужбина, но имената им все още се пазят в тайна.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker