Локомотив ПловдивФутбол

Скандално: Анжи обърна Локомотив за 3 минути в последната контрола на “смърфовете” в Испания

Локомотив Пловдив загуби последната си контрола на втория си подготвителен лагер в Марбея. Тимът загуби от последния в Русия Анжи Махачкала с 3:1. Аласан Н’Дайе откри в 28-та минута, а в рамките на само 3 минути Анжи успя да вкара три гола и да обърне двубоя Одил Ахмедов в 77-та, Сердер Сердеров в следващата атака и в 79-та минута обърнаха двубоя за руснаците.

Срещата започна равностойно, като още в третата минута Мендес можеше да отбележи попадение след хубав далечен удар, но стражът на руския клуб изби.

В 12-ата минута “орлите” претендираха за дузпа след като Епуряну падна в наказателното после след центриране от корнер. В следващите минути не се стигна до по-сериозни ситуации пред двете врати.

В 27-ата минута Крис Гади пробва късмета си отдалече, но кълбото мина далеч от вратата на Анжи. Две минути след това Локомотив поведе в резултата. След центриране от ъглов удар точен с глава бе Аласан Ндайе.

След гола Анжи вдигна темпото като “смърфовете” дебнеха противника си на контраатаки. Две минути преди края на редовното време на първото полувреме, Ндайе бе съборен в наказателното поле на руския тим, но главният рефер на двубоя не отсъди дузпа.

Така на полувремето Локомотив имаше преднина от 1 гол пред Анжи.

В 48-та минута Крис Гади направи пробив и отправи удар, но до гол не се стигна. Малко по-късно Александър Епуряну уцели напречната греда.

В 60-та минута се получи неприятна ситуация, след като футболисти на двата отбора се сдърпаха, като съдията показа само един жълт картон на Владимир Бистров.

В 71-та минута удар на Мендес беше парирана от стража на Анжи Кержаков.

Анжи вкара три безответни гола в рамките на 3 минути.

Първо в 77-та минута Одил Ахмедов отправи удар, който не остави никакви шансове на вратаря на Локомотив.

В следващата атака Анжи направи пълен обрат, след многоходова атака Владимир Бистров подаде към Сердер Сердеров, който отблизо реализира за 2:1.

В 79-та минута Анжи вкара и трети гол Камил Агаларов центрира в пеналта и Сердер Сердеров засече с глава за крайното 3:1.

Локомотив се прибира утре от лагера си, а в неделя ще последната контрола на тима преди подновяването на шампионата срещу Септември Симитли в Пловдив.

Снимка: anji.ru

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker