бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

На “Лаута” се разминаха с дълго чакан бразилски подарък за Коледа

Привържениците на Локомотив (Пд) буквално са били на крачка от това да получат страхотен коледен подарък, научи TribunaPlovdiv.bg.

Той е трябвало да пристигне директно от Бразилия, а неговото име е Даксон Да Силва. Затова разкри пред нашата нашата медия самия играч.

TribunaPlovdiv.bg потърси играча по повод спекулациите, че той ще заиграе в отбора на Черно море. Даксон отрече тези слухове категорично, след като заяви, че такава оферта не е получавал.

Техничният халф, който е любимец на запалянковците на “черно-белите” разкри, че е бил близо до завръщане на “Лаута”. Той е водил разговори със старши треньора на тима Едуард Ераносян, но двете страни не са се разбрали и така е пропаднал шансът за завръщане на кариоката в България.

Подобни

6 Коментара

  1. Трибуни, благодарим за информацията, но може ли да проучите, каква точно е причината Даксон да не дойде?Наистина ли няма никаква надежда Даксон да се завърне…окончателно ли е пропаднала тази възможност?
    Благидаря!

      1. Искаме Даксон на Лаута, Трибуни! Направете едно интервю с Крушарски, ако трябва.Човекът как да разбере, че искаме Даксон на Лаута…може да ударите едно рамо, или поне да опитате.Крушарски дали въобще знае кой е Даксон и защо толкова много искаме да го видим отново с фланелката на Локомотив? Даксон не е дамо добър футболист, той просто прави шоу.Няма такъв футболист в цялата А гр.Благодаря че ми отговорихте! Весели празници и на Вас!

    1. Брат, наистина не мога да си представя, какво ще е на Лаута, ако Даксон се върне! Мамка му толкова много искам да видя Даксон отново у дома!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker