бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариЛокомотив ПловдивТопФутбол

На Лаута не е време за трагедии, но студеният душ е повод за размисъл

Отборът на Локомотив (Пловдив) започна със сериозен фалстарт. ”Черно-белите” бяха категорично надиграни и абсолютно заслужено загубиха с 2:0 от Ботев (Пловдив) в първия кръг на Първа лига.

Момчетата на Бруно Акрапович показаха лице, което може би и самият той не бе виждал по време на тренировките на отбора. Локомотив излезе на клубната база на ”канарчетата” сякаш на разходка. Дали главозамаени от трите трофея в последните два сезона или от множеството победи в последно време, “смърфовете” не показаха това, което могат и абсолютно категорично бяха свалени на земята.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3889.jpgОще от първата минута на срещата се видя и разликата в подхода на двата отбора. Домакините изненадаха гостите с бърза игра, множество комбинации и преса. Локомотив от своя страна гледаше мача от близо и остави играчите на Ферарио Спасов да диктуват двубоя.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ботев играеше бързо, разсичаше защитата в черно-бяло. Капитанът Димитър Илиев почти не се забелязваше или в моментите, когато кълбото бе у него, той губеше топката след като моментално бе пресиран (бел. ред Ферарио Спасов отрече да е поставян персонален защитник на Илиев).

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3914.jpgРезултатът в жълто-черните редици дойде бързо. В 9-ата минута, Ботев откри след грешка на Лукас Масуеро, който остави Атанас Илиев с кълбото в наказателното поле, Неделев нахлу и с две крачки матира Мартин Луков.

Около 30-ата минута ”канарчетата” се прибраха назад. Противникът пробваше с атаки през центъра или по крилата, но опитите на Илиев, Умарбаев и Салинас не сполучваха.

Новото попълнение на Ботев Мишел Еспиноза впечетляваше. Снажният му ръст му позволяваше да парира повечето атаки на гостите. Надделяваше с лекота над Салисан и Умарбаев, а на няколко пъти матира и Димитър Илиев.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3966.jpgВ защитата на Локомотив на моменти цареше хаос. Алмейда и Масоеро играеха сякаш го правят за първи път.  Домакините на два пъти можеха да създадат нещо опасно след центрирания и пасове зад гърба им.

За първото полувреме момчетата на Акрапович завършиха с 1 точен удар, който далеч не бе опасен.

Втората част не бе по-различна. Бирсент Карагарен видимо изпитваше трудност с центриранията, след като не успяваше да отлепи топката от земята.

От другата страна, Ботев остана компакетен. Бързи контраатаки и бързо прибиране в 30-тината. Така на гостите не им се оставяше шанс за пробив, а те по нищо и не подсказваха, че знаят как да направят такъв.

В 56-ата минута Локомотив направи поредната си атака, която не успя да завърши. Последва бърза акция в жълто-черно, която едва не завърши с гол. След страхотен пас зад гърба на защитата на “смърфовете”, Илиев остана сам срещу Луков, но стражът изби. Последва корнер, след който падна втори гол за Ботев.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3978.jpgЧасовникът тиктакаше, а домакините си водеха комфортно. Смените в Локомотив сякаш също закъсняваха на фона на слабата игра. Все пак в 61-ата минута, Бруно Акрапович издиктува първите две смени на Ванчо Траянов, който бързо ги пренесе на помощник треньора Александър Тунчев.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3981.jpgКарагарен и Витанов напуснаха, а в игра влязоха младият Николай Николаев и Малембана. Четири минути след това и Умарбаев напусна, заменен от Момчил Цветанов, а в 69-та Салинас освободи място на Георги Минчев, който направи своя дебют в Първа лига с Локомотив.

Така Тунчев спира играта на три пъти, за да направи четири смени само в рамките на осем минути. Локомотив заигра с двама нападатели, след като Минчев застана на върха с Аралица, който за тези 70 минути имаше един удар и то далеч извън очертанията на вратата.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е IMG_3986.jpgВ последните петнадесет минути на двубоя, Ботев доминираше, разиграваше добре, не допускаше опасности пред вратата си, а “черно-белите” сякаш вече се бяха предали. До края на срещата нищо не се промени и Ботев грабна пълния актив от три точки.

За Локомотив остана леденият душ, който със сигурност те не очакваха. ”Смърфовете” влязоха като фаворит в този двубой, подобно на Ботев във финала на 15 май. И в двете срещи, фаворитът загуби.

Сега накъде?

На “Лаута” със сигурност не трябва да правят трагедии от тази загуба. Да, да загубиш в дербито на Пловдив не е приятно, но пък тази загуба трябва да хвърли в размисъл ”черно-белите” къде точно сбъркаха.

Те със сигурност подходиха някак прекалено уверено,  с прекалено самочувствие и точно тук ще е ролята на Бруно Акрапович да свали на земята своите играчи. Той пък, заедно със спортно-техническото ръководство трябва да седнат и да се замислят докъде са със селекцията. Защото на практика такава в Локомотив до момента няма. Бе привлякан единствено един нападател – Георги Минчев.

Проблемните зони в тима обаче сякаш започват да изникват. При очертаващият се формат на първенството на сгъстена програма, със сигурност ще последват контузии във всеки един тим и тук роля ще изиграе дълбочината в състава, а такава в Локомотив също няма. В 70-ата минута дори нямаше играч, който да загрява за “смърфовете”, а те имаха още една останала смяна.

От друга страна, липсата на конкуренция води до спад в мотивацията, тъй като повечето играчи в отбора знаят, че тяхното титулярно място не е застрашено, точно поради липсата на друг играч, който може да ги измести.

Едно е ясно – не е време за трагедии, а за сериозна работа, защото очакванията към този отбор са големи, а дълго чаканата Лига Европа тропа на вратата.

TribunaPlovdiv.bg

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

3 Коментара

  1. Бруно прекалено много си повярва, че има футболисти за два отбора.Аз отдавна алармирах, че ако Бруно не надгради и не се подсили с качествени футболисти да вдигне нивото на отбора ще берем ядове.Моята най-голяма критика към него е, че не намери качествен нападател.Освен нападател ни трябва още крило и вътрешен халф.

  2. Много точно казано но не ни трябва само нападател а и добри играчи които да могат да сменят халфовете.Митко миналата година десетте мача не беше на ниво Аралица е непоклатим инвалид и не зная защо го пускат само титуляр

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker