бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Ботев игра добре, но загуби нещастно на “Тича” в края

Ботев загуби изключително нещастно гостуването си на Черно море във Варна с 1:0. Пловдивчани пропуснаха 4 чисти голови положения, а на два пъти играчи на варненци чистиха топката от голлинията. В първата минута на добавеното време обаче Живко Атанасов засече с глава центриране от корнер и донесе трите точки на домакините, които ще зимуват на 6-то място, а Ботев се срина до 7-то.

В 3-та минута се стигна до първа по-сериозна опасност пред една от двете врати, след изпълнение на корнер двама играчи на Ботев се разминаха с топката и не успяха да нанесат удар от около 7 метра от вратата на Китанов.

В 18-та минута Анисе свали добре топката с гърди към Огнянов, който отправи удар от воле, но той попадна право в Китанов.

В 32-та минута Георги Илиев отправи удар от около 23 метра, който беше уловен от Стаховяк.

В 40-та минута невероятна грешка в защитата на Черно море позволи на Ботев да открие, но “канарчетата” не успяха да се възползват. Кирил Котев се подхлъзна, Луис Педро отне топката и отправи удар, но от голлинията Живко Атанасов успя да избие топката и предотврати гол.

В края на полувремето Педро отправи доста неточен удар.

В началото на втората част феновете на Ботев, които пропътуваха разстоянието до Варна издигнаха транспарант в подкрепа на отстранения защитник Бобан Грънчаров с текст “Долу ръцете от Бобан, пиявици!”.

Ботев започна ударно първото полувреме с опасна атака Мариян Огнянов засече центриране с глава, но прати топката в аут. В следващите минути Ботев беше много активен пред вратата на Китанов, но не успя да стигне до чисто голово положение.

В 57-та минута Черно море стигна до първо сериозно положение, Джинич не изчисти добре, топката попадна при Божилов, който се справи с Минев и отправи много неточен удар от точката на дузпата.

В 69-та минута Симеон Райков проби и пусна топката по тревата към Иван Коконов, който не успя да засече топката във вратарското поле.

В 70-та минута Мариян Огнянов опита удар от малък удар, като топката премина в аут.

В 73-та минута Ботев отново имаше възможност да открие, след невероятна грешка на вратаря Китанов. Огнянов изведе Педро, който стреля получи се рикошет в крак на играч на Черно море и топката беше улеснена за Китанов, който обаче не успя да я улови тя премина през краката му, но Михаил Венков успя да избие от голлинията.

В 79-та минута Бакари отправи удар от воле, което премина много опасно покрай вратата на Стаховяк.

В 86-та минута Елведин Джинич засече центриране от корнер на Вандер, но топката премина опасно над вратата на домакините.

В 91-та минута Черно море стигна до попадение, след изпълнение на корнер Живко Атанасов засече топката с глава и прати топката във вратата на Ботев за 1:0.

С тази нещастна загуба Ботев ще зимува на 7-то място, след като беше изпреварен от Черно море.

Черно море – Ботев 1:0

Голмайстор: 1:0 Живко Атанасов 90 + 1 мин.

Черно море: Георги Китанов, Сашо Александров, Живко Атанасов, Кирил Котев, Михаил Венков, Георги Илиев (Живко Атанасов 90+3), Даниел Георгиев, Еденилсон Бергонси, Стенли Окоро (Иван Коконов 37), Георги Божилов (Симеон Райков 62), Бакари

Резерви: Емил Михайлов, Слави Сталев, Даниел Младенов, Стефан Станчев, Иван Коконов, Атанас Илиев, Симеон Райков

Ботев: Адам Стаховяк, Веселин Минев, Елведин Джинич, Сивард Спрокел, Йордан Христов, Георги Сърмов, Томаш Иршак, Абел Анисе, Луис Педро, Мариян Огнянов (Станислав Костов 81), Валери Домовчийски (Вандер Виейра 77)

Резерви: Росен Андонов, Артур Енрике, Филип Филипов, Борис Галчев, Вандер Виейра, Станислав Костов, Иван Цветков

Съдия: Георги Йорданов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Един Коментар

  1. Който казва, че Ботев игра добре е или сляп, или блюдолизец, т.е. придворен писач! Слепи ли сте?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker