Ботев ПловдивФутбол

Национал се отказа от Ботев, щял да е резерва

Живко Хаджиев нямал да има много възможности за игрови минути в Ботев. Именно поради тази причина той е предпочел да не подписва договор с “канарчетата”. Наставникът на пловдивчани Петър Пенчев му е обяснил, че на позицията десен бек играе капитанът на тима и именно с него ще трябва да се конкурира. Това определено не се е харесало на национала е селекцията до 21 години и той е предпочел да си потърси друг отбор, в който ще играе редовно. Освен че няма да играе редовно в Пловдив, Хаджиев се притеснявал и, че ще спре да получава повиквателни за България U21.


Припомняме, че Живко Хаджиев пристигна тайно в Ботев (Пд). Той проведе няколко тренировки с отбора. Петър Пенчев е останал доволен от качествата на защитника, но в крайна сметка му е обяснил, че основно ще залага на Йордан Христов. Именно това е довело и до отказа на Хаджиев да подпише договор.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker