Локомотив ПловдивТопФутбол

Нападател на Локо: Фланелката на отбора предава една друга тежест, гордост и желание за битка

Групата „The Magic of Plovdiv“, която е съставена от фенове на Локомотив Пловдив, стартира инициатива, в която всяка неделя представя с кратки интервюта момчетата от втория отбор на „смърфовете“. Днес е ред на футболиста Кристиан Чолаков.

– Трите ти имена?

– Кристиан Христов Чолаков.

– Рождена дата?

– 03.04.2004 година.

– Роден град?

– Пловдив.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– Кой те заведе на първата ти тренировка и кой беше първият ти треньор?

– Моят баща ме заведе за първи път да се докосна до зеления килим и се влюбих в тази игра. Той беше и човекът, който толкова много настоятелно по детски молех да ме заведе на тренировка. Благодарен съм му, че изпълни и това мое желание. Започнах в школата на Спартак (Пловдив) при Манол Георгиев. Тренирал съм и при Тодор Костов и Слави Бекриев. Там получих първите футболни съвети и срещнах истински професионалисти, от които разбрах, че футболът не е просто една топка, която да риташ. Прекарах в Спартак страхотни 8 години, срещнах добри футболисти и приятели.

– Откога си в школата на Локомотив?

– В школата на Локомотив съм от началото на 2020 година. Започнах при Марчо Дафчев, а по-късно и при Господин Мирчев на любимия ми пост централен нападател. И на двамата страшно силно благодаря за това, че ми помогнаха в моето развитие. Обичам да наказвам грешките на противниците ни, но още повече обичам, когато със съотборници направим красива комбинация и се получи зрелищен гол.

tribunasofia

– Спомен от първият ти мач на Лаута?

– Споменът от първия мач като зрител е мача с Лудогорец, който спечелихме с голове на Момчил Цветанов, Димитър Илиев и Лукас Салинас. Няма как да пропусна и мача с Тотнъм. Тогава успях и да усетя колко истинска е любовта към Локомотив. Видях, че това са фенове, които не обичат клуба си заради победи и купи, а живеят, за да бъдат щастливи, като виждат раздаване за святата емблема. Като състезател първият мач за Локомотив беше срещу отбора на Арда, който бихме 2:0 и в който успях да се разпиша и да направя асистеция. Всеки състезател може да каже, че екипът на Локомотив Пловдив предава една друга тежест, гордост и желание за битка.

– Любим футболен отбор и футболист?

– Челси и Карим Бензема. Мечтая един ден да стъпя на “Стамфорд Бридж” като състезател с отбора на Локомотив и защо не да ги победим. Това ще е първата загуба на Челси, за която няма да се ядосвам. В България освен към Локомотив, имам симпатии и към Спартак (Пловдив). Истински желая този отбор също да се завърне в професионалния футбол на България.

– Какво обичаш да правиш в свободното си време?

– Обичам да излизам с приятели и да обикаляме из Пловдив …центъра, Стария град, Гребната. Пловдив си е Пловдив.

– Любима песен от агитката ?

– “Винаги с Вас”. Както казах вече, за мен това са най-добрите привърженици, които истински обичат отбора!

bet365
– Пожелание към феновете на отбора?

– Да не спират да подкрепят отбора и нека винаги са толкова отдадени на магията, наречена футбол!

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker