Левски СофияПърва Лига

Мъри Стоилов с шокиращо признание

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов направи изключително интересно признание, с което със сигурност шокира голяма част от “сините” привърженици, а и не само. Ето какво заяви Мъри:

“Цялата истина за Левски все още не е излязла. Това е нещото, за което не успях да се преборя. Става въпрос за нещата, които са се случвали през изминалите години. Цялото финансово състояние на клуба”, заяви Мъри.

На въпроса дали иска всички карти да бъдат сложени на масата и всеки да си понесе отговорността Стоилов заяви:

“Не държа точно на това, защото знам, че отговорност няма да бъде поета – че всеки ще се изхлузи. Но един път завинаги да се знае кой какво е правил, какво се е случило, за да може да обявим следващата стъпка на привържениците – тоталното спасение на “Левски”, отново всички заедно. Това не успях да свърша, за да обявим следващата стъпка – всички карти да са на масата. Да обявим точно какво се е случило, точно какво е финансовото състояние на клуба и защо.
На терена аз всяка седмица имам минимум по една ревизия. Мен лесно може да ме виждат, критикуват и наказват. Но пълното разкриване какво се е вършило извън терена е единственото, което исках, но не успях да свърша за тази година. Надявам се, че това ще стане. Всъщност вярвам, че ще се изпълни”, заяви наставникът на Левски.

Специалистът разкри и една от големите лъжи, които са се разпространявали за столичния гранд.

“През годините се твърдеше, че нашите привърженици пречели или източвали клуба. Това е друга огромна лъжа, която се разпространяваше заради удобни хора, които да оправдаят своята некадърност в работата в клуба. Никога привържениците не може да пречат или да точат, те само помагат.

Всъщност некадърното управление на нашия клуб винаги е водило до проблемите. Това беше другата мантра, която трябва да бъде развенчана веднъж завинаги. Привържениците винаги само помагат, а ние, които управляваме, може с действията си да докараме клуба дотам, докъдето беше докаран”, заяви още Мъри Стоилов.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker