ЛевскиТопФутбол

Мъри Стоилов с големи притеснения за бъдещето на Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред подкаста Gourmet Football за състоянието на клуба и дали ще може да бъде повторена Синята приказка.

„Спортно-технически не мога да обещая, че ще достигнем постиженията от периода на Синята приказка, достигайки четвъртфинал за Купата на УЕФА. Дори сега не ни допускат вече в този турнир – Лига Европа. Отделно красивите игри и начинът на игра на този отбор, трудно можем сега да го достигнем.
Бих заменил първата приказка с това да изчистим Левски от всички задължения и ангажименти, които има. Това ще бъде по-голямата победа. Ако успеем да извадим клуба от тежкото състояние – игрово и финансово, ще бъде тройно по-голям успех от Синята приказка. Ще създадем условия на следващите, които ще работят в клуба да стъпят на една бизнес основа. Защото Левски в момента е изцяло бизнес проект. Да могат да го развият до други висини.
Преди го оставихме на печалба, но за съжаление ние левскарите успяхме да го докараме до големи минуси. Сега, като ръководство, ако успеем да го извадим минимум до нулата и да продължат до по-положителна атмосфера, ще бъде повече от първата синя приказка. Притесненията са ми изключително сериозни за бъдещето на клуба“, заяви Стоилов.

Бетано Лято – Всеки Ден Безплатни Завъртания и Залози за Спорт

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker