бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри Стоилов: Публиката ще ни липсва много

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов призова своите възпитаници да положат максимимални усилия, за да тръгнат по възходяща линия от мача с Литекс. Наставникът на “жълто-черните” е категоричен, че липсата на публиката утежни задачата пред отбора, но въпреки това очакванията на специалиста са играчите да вложат всичко от себе си в търсене на успеха. Ето какво заяви Мъри ден преди двубоя от 16-ия кръг в елита:

“Трябва да положим всички усилия в преследването на победата. В последните мачове не показваме играта, която искаме. Надявам се да преодолеем този спад и от мача с Литекс да започнем да демонстрираме формата от началото на сезона. Всички заедно трябва да преодолеем този момент. Футболистите трябва да дадат всичко от себе си и да покажат амбиция да тръгнат във възходяща линия. Искам да подобрим значително динамиката в играта и да си върнем настроението. Трябва да опитаме да се доближим до максимума на възможностите си. Наказанието да играем без публика е доста тежко за нас, но нашият отбор може и трябва да се справи с това.”

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker