бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

ВИДЕО: Мъри: Работим за изчистване на грешките

Старши-треньорът на Ботев Станимир Стоилов отправи забележки към динамиката в играта на отбора след загубата от Енисей с 1:2. Ето как наставникът на “жълто-черните” коментира представянето на отбора в контролата с руснаците:

“Дано тази контролна среща да подейства отрезвително. Най-притеснителното за мен е, че създаваме прекалено малко голови положения, които освен това не реализираме. През първото полувреме играхме бавно и мудно, без достатъчно агресия, особено в атака. Допуснахме и две индивидуални грешки, от които се получиха головете в нашата врата. През второто полувреме организацията и динамиката в играта бяха на по-добро ниво.”

По отношение на схемата на игра, която използва в последните два приятелски мача, Стоилов заяви:

“В крайна сметка за това са подготовката и контролните срещи. Опитваме различни неща, за да видим кое е по-добре за нашия отбор. Ако хората в атака продължат да играят в същия ритъм, ще прибегнем до схема на игра, която е по-позната за нашия отбор. Проблемът е, че желание и движението по терена не са на необходимото равнище. Вниманието ни ще бъде насочено към изчистване на грешките и да работи отборът на по-високи обороти.”

Треньорът на “канарчетата” коментира и адаптацията на новите играчи в отбора:

“От това, което видях днес, смятам че Бенга започна да намира кондиционното си състояние. Хамза все още е далеч от това, което очакваме от него като физика и движение по терена. От новите той е най-назад в подготовката.”

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker