бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Прекалената обич към Неделев ще го развали

Старши треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов коментира трансферната сага около звездата на „канарчетата” Тодор Неделев пред Gong.bg :

„При всички положения този шум ще даде отражение на Неделев. Надявам се той да намери себе си и да се представи по най-добрия начин срещу ЦСКА. Казах Ви, има опасност от прекалено голяма „обич” към Ботев и Неделев да бъде разрушено всичко”, добави философски Мъри.

„Доста се разшумя и се заговори за Неделев, което изобщо не е приятно. По принцип моята работа в Ботев е да изградя един добър отбор. Отбор, който да играе добър футбол и да радва хората. Естествено и да побеждава! Другата ни цел е да изградим таланти, които да са бъдещето на Ботев и на българския футбол. Да създадем една добра детско-юношеска школа”, каза още наставникът на „жълто-черните”.

„Трябва да бъдем изключително внимателни в тази насока, ако искаме българския футбол да се развива както трябва”, категоричен бе най-успешният български треньор през 21 век.

Той коментира и предстоящото гостуване на Ботев Пловдив на ЦСКА от 7-ия кръг на А група: „Предстои ни изключително тежък двубой. Очаквам двата отбора да изиграят мач, който да отговори на амбициите и желанията на клубовете и естествено на изискванията на феновете. Надявам се, че нашият отбор ще намери истинското си лице и ще се представим по най-добрия начин!”

Подобни

Един Коментар

  1. ei haskovski misir vmesto da izleznesh i da kajesh che shte se borish si pravish sxemi s oniq bokluk kriviq!!! burzash da prodadesh todor, subra v otbora pulni nekadurnici kato surmov i domuvchiiski… carvul!!! govedoto si ostava govedo do jivot!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker