Ботев ПловдивФутбол

Мъри пред дилема кой да е партньор на Спрокел

Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов е пред дилема кой да бъде партньор на Сивард Спрокел в центъра на отбраната на Ботев утре срещу Литекс, пише “7 дни спорт”.

След наказанието на Серджан Лукин, който беше изгонен срещу Лудогорец миналият уикенд. Сега пред Стоилов има дилема дали да заложи на Александру Бенга или Димитър Везалов като партньор на холандеца. И двамата обаче се представят под очакванията.

Бенга се смяташе за сигурен титуляр заедно с Лукин в центъра на отбраната. Но бившият играч на Петролул за сега не успява да се аклиматизира и да намери място сред 11-те.

Двамата играха в двубоя срещу Левски загубен с 0:2, а Везалов дори се подхлъзна при втория гол на бившия си тим и оглави списъка за гонене през лятото, след като това беше дебют за бившия играч на Левски, Берое и Любимец.

Определено Бенга е с по-големи шансове, като съществува минимален вариант Веселин Минев да бъде в центъра на отбраната, а Филип Филипов да заеме неговото място на бека.

Още преди Ботев – Литекс:

Вероятните състави на Ботев и Литекс 

Ботев ще продължава серията си срещу Литекс

Кривия и Палийски уволнени от Ботев

Фейсбук полудя: Бивши играчи на Ботев и фенове доволни от освобождаването на Кривия

Хамза на линия за утрешната среща срещу Ловеч

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker