бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Подхождаме сериозно към реванша с Нефтохимик

Треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов заяви, че отборът му няма да подцени двубоя за Купата на България срещу Нефтохимик, съобщава официалният сайт на “канарчетата”.

Въпреки внушителния аванс преди реванша от 1/16-финалите, след 6:0 в първата среща, Мъри е категоричен, че “жълто-черните” ще подходят сериозно и с уважение към противника.

“Нашият отбор ще се отнесе към предстоящия мач с необходимата отговорност и уважение към съперника. Въпреки че имаме доста комфортен аванс, ще искам от футболистите да играят сериозно и концентрирано. В крайна сметка това е един официален мач, който е удобен момент да видим в действие играчи, които по-рядко са намирали място на терена досега. Те трябва да подходят максимално отговорно и да се стремят да покажат футбола, който искаме да виждаме. Надявам се да зарадваме хората, които ще наблюдават двубоя с хубав футбол и победа”, заяви наставникът на “жълто-черните”.Стоилов сподели, че има вероятност в игра за първи път през сезона да се появи Иван Цветков.

Нападателят бе опериран по време на лятната подготовка на “канарчетата”, след което излекува две контузии и вече тренира пълноценно. Треньорите и медецинският щаб следят изкъсо състоянието на голмайстора и непосредствено преди срещата ще преценят дали Цветков ще вземе участие в нея.Реклама

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker