Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Очаквам сериозен двубой, не трябва да има подценяване

Старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов даде традиционната си пресконференция преди двубоя с Нефтохимик в неделя. Стоилов коментира, че отборът му не трябва да подценява съперника си и напомни, че Ботев изгуби вече доста точки от отбори извън първата седмицата.

“Най-важното е, че всички са здрави и ще вземат участие в срещата. Очаквам сериозен двубой, имахме проблеми през първия полусезон именно с отборите от втората седмица и сега можеше да бъде на много по-добра позиция и дори можехме да атакуваме титлата. Футболистите не трябва да подценят мача и те трябва да подходят сериозно към двубоя. Най-вероятно ще има промени”

“Причината Доре да отиде до Франция е и започването за издаване на френски паспорт, надявам се нещата да се случат. Има време за играчите, чийто договори изтичат. Поздравявам Лудогорец с класирането им напред най-важното е да бъдем българи и да се радваме на успеха. Дано и ние догодина да играем в Европа, където трябва да се представим по-добре в евротурнирите. С построяването на новия стадион трябва да се стремим към постоянно участие в групите на Лига Европа или Шампионската лига.”

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker