Ботев ПловдивФутбол

Мъри, Неделев напуска след три месеца. А после?

Снощи Ботев за пореден път доказа, че е крайно зависим от таланта

След седмица на две категорични победи, Ботев Пловдив излезе на крайно негостоприемния за него стадион в Стара Загра. За местните хора това е мачът. Дори са си го кръстили – “Битката за Тракия“. Да победиш Ботев, за заралии е равносилно на шампионска титла. Снощи някои от старозагорските журналисти бяха толкова доволни, че си строшиха средните пръсти на двете ръце, тикай ги в лицата на пловдивските си колеги. И още един чифт да имаха,сигурен съм, че и него щяха да пожертват в името на радостта.

 Мъри се яви там за втори път начело на “канарчетата“ и загуби за втори път. И докато при първата визита роля за поражението изигра страничният съдия Иво Колев, то снощи роля изигра самият Мъри. И двама играчи, които го подведоха. По-точно – не оправдаха местата си в Ботев – Луис Педро и Костадин Дяков.

Много точно наставникът на Берое Петър Хубчев уязви Стоилов, като след края на футболната среща заяви, че въпреки проблемите в състава си, той не е проронил и дума за оправдание преди мача. А Мъри на всяка пресконференция се вайка, когато някой играч няма да може да вземе участие предстоящия двубой. И в събота беше така. Оплака се, че има четирима контузени в атака и среща трудности.

Трябва да отбележим, че именно там “жълто-черните“ се провалиха снощи. Абсолютна безидейност в тази фаза. А тя е най-важна. Защото футболът е игра на голове. А идеята на “жълто-черните“ беше останала някъде по магистралата.

Фенове и журналисти снощи разпалено обясняваха как Ботев стоял по друг начин на терена, когато там е Тодор Неделев. Това разбира се е безспорен факт. Винаги от него се очаква свеж полъх в играта на “канарчетата“, дори и при негативен резултат. Само че: Неделев след три месеца си тръгва от “Колежа“. А после? Отново оправдания?

Специално за крушението в Стара Загора се очакваше, че Луис Педро най-сетне ще изиграе един стойностен мач. Такъв, какъвто не е играл от изминалата пролет срещу Черно море, когато отбеляза дебютното си попадение за клуба. Срещу заралии, той се луташе безцелно по терена и повече пречеше, отколкото играеше. Затова и стои резерва. Защото е слаб. По тази причина и Дяков е резерва. Хубаво е да гледаш мача отблизо. Емоция си е. И е емоция за феновете, само че негативна.

Мъри има три месеца, за да премахне напълно зависимостта “Тодор Неделев“. А тя лъсна отново: без Неделев, Ботев е нищо и половина. Предполага се, че Стоилов ще прибегне до трансфер през зимната пауза, естествено на чуждестранен играч.И може би той ще е следващият Луис Педро.

А кога ще дойде следващият Тошко Неделев? Тук пак главна роля ще има Мъри. Вече има основата – най-модерната база в страната. И само от него зависи, кога юноша на клуба ще стане пак най-важният играч за “канарчетата“. Иначе – вариантът Луис Педро изглежда най-логичен.

Но той води до няколко строшени журналистически пръста. А за нерви и ядове у “бултрасите“ – да не говорим…

 Livesport.bg / Ивайло Атанасов

Подобни

3 Коментара

  1. Pingback: yoga Übungen
  2. Pingback: polecam
  3. Pingback: mcm handbags
  4. Pingback: Kyäni
  5. Pingback: Kyani
  6. Pingback: kliknij i zobacz
  7. Pingback: sap hana
  8. Pingback: PSAT prep
  9. Pingback: Marco
  10. Pingback: hcg
  11. Pingback: wordpress hosting
  12. Pingback: vsi mlm
  13. Pingback: skok wołomin
  14. Pingback: URL
  15. Pingback: male enhancement
  16. Pingback: tadalafil
  17. Pingback: Black Health
  18. Pingback: Click here
  19. Pingback: official site
  20. Pingback: Bean bag
  21. Pingback: Portable Hot Tub
  22. Pingback: Toyota Car Rental
  23. Pingback: Juicing Recipes
  24. Pingback: acn scam
  25. Pingback: Cue Tips

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker