бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Научихме се да печелим в Европа и в големите мачове, проблем са ни „малките”

Наставникът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов даде кратка оценка за свършеното от него и екипа му откакто пое „канарчетата”.

Мъри е начело на тима от Колежа от близо година: „Основното, което успяхме да свършим през този период е, че отборът се научи да печели големите мачове, дербита, които не беше печелил много години. Показа, че може да играе добър футбол и в Европа. Все пак 6 мача без загуба в евротурнирите е добро постижение. Видя се, че Ботев не се притестнява в мачовете срещу лидерите, успя да реши исторически проблеми срещу определени отбори!”

„За жалост не се научихме да печелим т.нар. „малки” мачове. Това е негативното, което трябва да отчетем. Мачове, които ако бяхме спечелили сега щяхме да сме лидери в класирането. Но за мен по-притеснително е, че Ботев наруши комбинативния си стил, който показвахме допреди месец”, критичен бе Стоилов.

Той коментира и предстоящата среща реванш с Черно море от 1/8 финалите в турнира за Купата на България: „Надявам се да сме готови за мача с Черно море. Досега в сериозните мачове, в дербитата на собствен терен сме нямали проблем. Отборът е разгръщал потенциала си. Така, че трябва отново да намерим себе си и Ботев да продължи напред за Купата на България. Това е важто за нас. Шансовете ни са равни. 0:0 е добър резултат и за Черно море. За нас е ясно, че ще играем за победа и трябва да я постигнем!”

„Основната цел на Ботев е да участва в евротурнирите. Дали през Купата или през първенството – няма никакво значение. Другата цел е отборът да подобри играта си значително. Да се върнем на нивото, на което бяхме допреди месец и естествено да се развиваме и есествено да се развиваме като клуб и детско-юношеска школа”, завърши бившият наставник на Левски, Литекс, Анортозис и националния отбор на България.

Gong.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker