Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Вниманието ни е концентрирано само върху ЦСКА

Старши-треньорът  на Ботев (Пд) Станимир Стоилов застана пред медиите преди поредният мач на „канарчетата” в обичайната си пресконференция.

Мъри сподели ,че отборът му има все още проблеми с контузии след мача със Славия (1:2), но се надява до мача с ЦСКА те да са готови на 100%.
„Знаем, че ни предстои тежък и важен мач за нас, все пак ЦСКА е един от грандовете. От нас се иска да изиграем мача дисциплинирано и организирано с мисълта за победа.”, започна Стоилов.

„За сега най-проблемния футболист си остава Артур, вчера не тренираха Ромарио и Вандер, като прибавим и предишните проблеми на Мариян и Тошко, това е общо взето картинката с контузените, но при всички положения кой контузен, кой здрав, Ботев ще има боеспособен състав за мача.”

„След мача с ЦСКА ще мисля за ротации, но за сега играем с тези които са здрави и са добре, все пак дано всички играчи да са здрави и да нямаме проблеми за мача с Локомотив.”, продължи с думите треньорът.

А относно това ,че отборът на Ботев ще изиграе 3 срещи за седем дни той коментира така:

„Нашият отбор вече игра в цикъл сряда-събота, това стана в началото на сезона (б.а. когато Ботев участва в Лига Европа), сега е края на сезона и трябва да се прояви повече воля и характер.”

„Не вярвам с ЦСКА да имаме с какво да се изненадаме, и двата отбора имат определен начин на игра, по-важното е ние как ще си развием играта и да подходим концентрирано към срещата.”

„Нормално е да има мисъл за неделния мач, но по важно е мачът утре, ще имаме един ден по-малко за възстановяване, всички играят в сряда, само ние и ЦСКА в четвъртък.”

„В момента искам вниманието на отбора да е концентрирано само върху мача с ЦСКА, след това ще мислим за пловдивското дерби в неделя.”

„Не трябва да си затваряме очите за грешките, които допускаме.Нереализирането на головете положения е причината Ботев да загуби някой елементарни точки.”, завърши с думите наставника на Ботев.

Ботев приема ЦСКА утре от 14:00 часа, до като мачът с Локомотив е насрочен за неделя.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker