бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри: Важно е да победим

Старши треньорът на “Ботев” Станимир Стоилов даде редовната си пресконференция преди утрешния двубой с Берое. Мачът е от 14:00ч. на ст. “Христо Ботев”.

“Все още не сме започнали пълноценна подготовка за двубоя с Берое, тъй като терените са заснежени. Имаме какво да им връщаме, заради поредните загуби от “зелените” в последните мачове. Надявам се да се получи добър мач и по-добрият отбор да победи.

В последните две загуби срещу Берое, където бяхме гости, те имаха повече спортен шанс, а ние не реализирахме положенията си. На тежките условия трябва да покажем повече воля и характер. Отборът на Берое е костелив орех и нашият отбор трябва да играе на високо ниво.

Не знам какво точно е състоянието на ст. “Христо Ботев”, има сняг по него и ще видим как ще се справят хората, които отговарят за поддръжката на терена. Дано няма повече валежи до четвъртък, за да може теренът да е в прилично състояние. Винаги съм казвал, че за да има добър футбол трябват качествени терени, но никога не съм заявявал, че ако е добър теренът отборът ни ще победи.

Предполагам, че двубоят ще по-специален от историческа гледна точка, тъй като това ще е последният мач на “Колежа” в настоящия му вид, но е по-важно да играем добре и да победим. Радвам се, че започва нещо ново, което след 1-2 години ще бъде футболно бижу.

Ще изчакаме до утре да видим състоянието на терена и тогава ще преценим с какъв състав ще играем. Мариан Огнянов е в по-добро състояние от Тодор Неделев като игра и физика. Неделев преди градското дерби имаше дребни болежки, но мисля, че ще бъде в прилично състояние и ще вземе участие в двубоя с Берое.”, заяви старши-треньорът на “жълто-черните”.

“Относно селекцията имаме стратегия, по която работим. Първо ще видим нашия отбор как се е представил и тогава ще гледаме за други футболисти. Има хора, които наблюдаваме, но на този етап няма нищо конкретно и завършено. Важно е нашите футболисти да играят на максимума на възможностите си в оставащите два мача, след което ще преценим на кои постове трябва да се подсилим.”, заяви Мъри относно селекцията.

“Не ми се иска да отличавам един футболист в анкетата за играч на сезона. Това е привилегия на феновете и журналистите, но който и да спечели класацията, ще заслужава.”, заяви той за предстоящата анкета на феновете.

“Засега не е ясно кога Тодор Неделев ще замине за Майнц 05, изчакваме покана да изкара медицинските прегледи. При всички положения ще участва в двубоя с Берое.”, завърши Стоилов

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker