бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мъри бие шута на Домо

Станимир Стоилов почти сигурно ще покаже вратата на нападателя Велери Домовчийски, разбра TribunaPlovdiv.bg. Хасковският специалист неведнъж спомена, че има грешки през миналия трансферен период.

Както се видя от всички, една от най-големите грешки на Мъри бе привличането на Домо. Старши-треньорът на Ботев обяви наскоро, че е очаквал много повече от него и е разочарован от представянето му. След двубоя с Пирин ГД, завършил при резултат 1:1, около 100-200 бултраси чакаха футболистите на “Колежа”, като искаха обяснение за слабото представяне на отбора. Най-изпатилият футболист бе именно Валери Домовчийски. Стотици “жълто-черни” фенове го нападнаха, заради пропусната дузпа. Уплашени от нагнетяването на обстановката, Мъри и Кривия решиха да закотвят Домо на пейката. Докато дойде момента в, който Стоилов реши, че няма да разчита на него и спря да го взима в групата за двубоите.

Най-успешният български треньор даде последен шанс на Валери в последния двубой на Ботев срещу Черно море, но там си пролича, че той не е готов да защитава цветовете на Ботев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

3 Коментара

      1. Оставяме го най-великата публика в целия свят да се наслаждава на невероятната му игра която е класи над тома което Клубътъ Сопотъ заслужава :*

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker