Локомотив ПловдивТопФутбол

Много добри новини за Локо свързани със стадиона!

Обществената поръчка за строителството на стадион “Локомотив“ няма да бъде разглеждана на предварителен контрол от Агенцията за обществени поръчки. Това съобщи заместник-кметът по строителство Пламен Райчев.

“Подадохме поръчката за предварителен контрол в АОП в понеделник. Вчера изтече тридневният срок, в който Агенцията определя дали да мине през предварителен контрол, но не бе избрана.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

До края на днешния ден документацията ще бъде прегледана обстойно още веднъж, след което още в началото на идната седмица ще имаме готовност да обявим поръчката на страницата на АОП“, заяви Райчев.
С министерско постановление правителството отпусна за строителството на стадион “Локомотив“ 12 милиона лева с ДДС.
Обществената поръчка ще бъде обявена на инженеринг – с включено проектиране и строително-монтажни дейности, като в обхвата й влиза построяването на три трибуни – “Бесика“, “Спортклуб“ и южната трибуна (сектор за гостуващата публика).

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Един Коментар

  1. Скоро няма да почне същинското строителство,не Крушарски да говори че до края на тази година щяло да има 2 построени трибуни.
    С тези тромави и протяжни процедури,които траят със седмици и месеци и години,скоро няма да стане работата.
    Ако бяха по-инициативни,за половин година и двата стадиона щяха да са на половината готови.
    С тези комисии,които само папкат и пречат в Пловдив да има нормални стадиони друго не може да се очаква.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker