ДюшМарицаФутбол

Младшата на Марица загуби злощастно от Спартак за купата

Отборът на “Марица” – юноши младша възраст, набор 1998/99, загуби злощастно от тима на “Спартак” в мач от турнира за “Купата на БФС” в тази възрастова група. По силата на жребия срещата се игра на терена на “Спартак” в село Катуница, като победителят се определя в един мач.

Сблъсъкът беше равностоен, а двата отбора се бореха мъжки за победата. “Жълто-сините” надежди се раздадоха напълно и в определени периоди на двубоя надиграваха силния отбор на “Спартак”. Мачът вървеше към нулево равенство, когато се стигна и до поредната спорна ситуация в него. След сблъсък в средата на терена, там остана да лежи защитник на “Марица”.

Най-слабият на терена – съдията Рюстен Карагарен реши, че няма нужда да се спира играта. В последвалата атака, 3 минути преди края на срещата, малките “гладиатори” отбелязаха и победния за тях гол, след удар от далече, именно от зоната на контузения защитник. До края на мача мотивираните “маричани” опитаха всичко, за да изравнят, но време нямаше. След двубоя, “жълто-сините” момчета бяха изключително разочаровани, но въпреки това надеждата за тях остава, тъй като по регламент те ще срещнат тима на “Хасково” в мач-бараж. Срещата ще е на 1-ви октомври, на неутрален терен – градския стадион в Първомай.

При победа, “маричани” ще се класират за 1/8 финалите в турнира. С победата, “Спартак” вече си осигури място на 1/8 финалите. Срещите на двата отбора от междинния 5-и кръг в първенството, игран също в сряда, бяха отложени поради участието им в турнира.

Фейсбук страница на Марица Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker