бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мишо Иванов: Радвам се, че съм в клуб като Ботев

Новото попълнение на „Ботев” Михаил Иванов сподели пред клубния сайт на “канарчетата” очакванията и целите, които си поставя с “жълто-черната” фланелка.

Радвам се, че идвам в клуб като Ботев. Труден момент персонално за мен, тъй като една година не съм играл и се чувствах леко ненужен на „Герена“. Труден момент и за Ботев, с всички спекулации в последните седмици. Радвам се, че дойдох тук и си подадохме ръка един на друг и се надявам в трудни моменти като този да излезем заедно.

Амбициите ми са да направя колкото се може повече мачове и да допусна колкото се може по-малко голове. Имаше още 3-4 отбора от България, които ми се обадиха и бяха заинтересовани от мен, но мисля, че Ботев е най-правилното решение.

Бил съм в Италия, играл съм в отбор с многобройна публика. Имах и късмета да наблюдавам един мач на Ботев с Либертас, няма нищо по-хубаво от това да играеш пред хиляди зрители.  Явно ми е писано да съм ботевист – първо в Ботев (Враца), сега и в Ботев (Пловдив)

Снимка: botevplovdiv.bg

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

  1. Това момче направи страхотно впечатления по време на престоя му във Враца. Продадохме го на Левски, но не знам защо там не му гласуваха доверение. Със сигурност в Пловдив ще докаже какво може. Успех!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker