Локомотив ПловдивТопФутбол

Митко Илиев: Щеше да е страхотно, ако “Бесика” беше готова за дербито! Наясно съм, че съм в дупка

Капитанът на Локомотив Пловдив – Димитър Илиев, даде интервю за колегите от „Мач Телеграф“, в което разкри любопитни неща преди градското дерби с Ботев Пловдив.

– Митко, преди поредното дерби с Ботев има ли нещо, което да те кара по-различно от предишните?

– Не. Винаги има тръпка, винаги има напрежение, винаги чакаме с нетърпение мача. Хубавото е, че сега за пръв път доста време ще е късен мач на осветление и атмосферата ще е по-добра. Щеше да е топ, ако трибуна „Бесика“ можеше да е завършена, но един-два месеца не им стигнаха.

– Изглежда идеален момент да вкараш първия си гол за сезона и да решите проблемите в защита с по-силна игра в атака…

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

– На теория няма нищо по-добро от това да счупя каръка срещу Ботев. Най-важното обаче е да бием. Наясно съм, че съм в някаква дупка или момент на спад. Фактът, че не се представям много добре от началото на сезона не ми тежи толкова, защото резултатите се получаваха. Достатъчно опитен съм вече. Наясно съм, че всеки има такива периоди и знам, че рано или късно отново ще вкарам и ще имам реален принос за головете и успехите. Работя сериозно и се надявам да се случи по-бързо.

– Какво промени в играта новият ви треньор?

tribunasofia

– Като цяло философията е изцяло нова. Целта и идеята е да имаме трайно притежание на топката и по-търпеливо да изграждаме атаките. Надявам се по-бързо да свикнем с изискванията на треньорския щаб и нещата да започнат да се получават по-добре. Не е лесно, когато си изградил определени навици. Със сигурност ни трябва време, за да покажем, че може да побеждаваме с нов стил облик. Резултатите от началото на сезона не са лоши. Тръгнахме по-силно от миналата година, но със сигурност като игра имаме огромни резерви. Трябва ни още време и сериозна работа на всяка тренировка.

Цялото интервю четете в днешния брой на “Мач Телеграф”

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker