бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

(ВИДЕО) Митко Илиев пред TribunaPlovdiv.bg: Не се предадохме дори при 3:0, благодаря на уникалните ни фенове

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев застана пред TribunaPlovdiv.bg и сподели емоциите си след невероятния трилър и класирането за третия квалификационен кръг на Лига Европа.

Ето какво заяви той:

“Изцедени сме както физически така и психически. Можем да кажем, че се получи кошмарен мач за нас и се радваме, че се върнахме от “ада”. Спокойно можем да кажем, че отборът на Спартак (Търнава) ни надигра почти през целия мач и то с 10 човека.

Бяхме далеч от това което се искаше от нас. С лека ръка пропиляхме комфортен аванс и може да се каже, че късмета ни покри, но така е по-сладко. Нямаше да е в стила на Локомотив, ако нямаше треперене до край.

Говорихме си, че дори и да стане 3:0 един гол ще ни прати в следващата фаза, заради двата “чисти” гола от първия мач. След като им изгониха човек не успяхме да се възползваме, въпреки че при 2:0 имахме шансове и аз и Ален, и ако бяхме вкарали по-рано нещата щяха да бъдат по-лесни за нас.

Колкото и да се говори, че сме били подготвени за агресивната игра на Спартак се видя, че това не е така. След като сме допуснали толкова лесно да ни бъде заличена преднината като от 35 мин домакините бяха с човек по-малко, значи нещо не е както трябва.

Победителите не ги съдят така че най-важното е, че сме в следващата фаза.
Ален Ожболт е орисан да решава такива мачове и бях сигурен че ще го направи и днес, въпреки че ми се искаше да стане малко по-рано.

Целият отбор заслужава поздравления, затова че успяхме да се вдигнем при 3:0. Феновете на домакините им даваха криле след всеки един гол, но искам да поздравя и нашите фенове, които с нищо не им отстъпват и на много моменти от мача дори заглушаваха хилядите привърженици на Спартак.

Не съм изненадан от подкрепата която феновете ни оказаха за пореден път, те ни дават криле и ако не бяха те сигурно нямаше да успеем да се върнем в мача, добави любимецът на “черно-бялата” агитка”.

“Тепърва ще анализираме Страсбург, силен отбор са от Лига 1, но всеки отбор си има слаби места. Трябва да покажем обаче съвсем друго лице от днешния мач, за да имаме шансове да ги отстраним, завърши Митко Илиев”.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker