Локомотив ПловдивТопТрибуна Пловдив TVФутбол

ГЛЕДАЙ: Митко Илиев: Локомотив никога не е бил най-богатия клуб, но футболистите винаги сме били мъже!

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев, който отново бе герой за своя отбор, бе повече от щастлив след победата над ЦСКА-София с 2:0, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg от “Лаута”.

”Много ценна победата. Трябва да спечелим и останалите мачове и да си гарантираме тези медали. Започнахме с апетити за тройката, но сега се вижда, че можем да постигнем още по-добри резултати. Старши треньора ни оказа много добро влияние днес. В нашия отбор има сериозни характери.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

През първото полувреме играхме по-слабо, но през втората част бяхме страхотни. Излизаме през седмицата срещу другото ЦСКА, за да си решим нещата. На полувремето говорихме, че трябва да коригираме някои неща като пресата ни. Изнесохме се по-близо до вратата и ефекта дойде. Те бяха под напрежение, почнаха да бъркат и положенията започнаха да идват.

tribunasofia

Казахме си, че трябва да започнем да играем футбол. Още в реално време видях, че има дузпа. Това, че ВАР дойде в България е много добро нещо. Ако нямаше ВАР, тази ситуация щеше да бъде подмината. Така сега и срещу Лудогорец ще започнат да се свирят по-често дузпи. На втория гол не знам какво толкова гледаха, но системата е положителна.

Локомотив никога не е бил най-богатият клуб, никога не е бил толелиран, но винаги футболистите са били мъже. Голямо поздравления за всички в отбора, защото това, което правим, с този бюджет е невероятно. Не всичко във футбола е пари. Благодаря на всеки един човек, който прави така, че да ходим в Пловдив с вдигната глава”, заяви Илиев пред репортер на TribunaPlovdiv.bg.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker