Локомотив ПловдивФутбол

Методи Стойнев: Най-доброто от Локомотив тепърва предстои

Спортно-техническият директор на Локомотив Пловдив Методи Стойнев изрази надежда, че през пролетта тимът ще е още по-силен и убедителен, като тепърва ще разгръща пълния си потенциал. Той добави, че очаква единствено и само победа от днешното гостуване на Пирин ГД.

“Пирин Гоце Делчев е корав отбор, който винаги може да те изненада особено вкъщи, ако си позволиш да го подцениш или се отпуснеш за миг. Вярвам, че момчетата ще подходят отговорно и без капка колебание”, заяви шефът при черно-белите, цитиран от “Тема Спорт”.

“Вярвам, че най-доброто от Локомотив тепърва предстои. И за миг обаче не бива да се отпускаме и да се успокояваме, че сме влезли в първата седмица. Във всеки мач играем за точки и премии”, добави шампионът със смърфовете от 2004 година.

“Потенциалът на Локомотив е много по-голям от това, което показва дотук. Имаме планове за селекцията, но засега не искаме да обявяваме нищо. Маламов е футболист на Локомотив Пловдив. Това, че в последните три мача не попада в групата, е треньорско виждане. Не може всички играчи да бъдат записани за даден мач”, добави спортният директор на черно-белите.

“За мен е чест, че се завърнах на “Лаута”. Сърцето ми остана черно-бяло”, завърши Стойнев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker