Ботев ПловдивФутбол

Мениджърът на Даниел Младенов бесен на Пенчев, заради провален трансфер

Футболният мениджър Милко Бански е бесен на треньора на Ботев (Пловдив) Петър Пенчев за случилото се с представлявания от него играч Даниел Младенов вчера вечерта. Бившото крило на Левски изкара няколко дневен пробен период на “Коматево”, след което подписа едногодишен договор, а малко по-късно бил скъсан.


“Искам да попитам ръководството на Ботев, Младенов имаше ли подписан договор вчера в 19:30 часа?”, заяви Бански пред Sportal.bg.

“Вчера станах свидетел на нещо, което няма как да опиша. Дани Младенов подписа едногодишен договор с Ботев след тренировката. Малко по-късно ми звънна по телефона директорът на “канарчетата” Иван Йотков, който ме помоли да се върна от магистралата, тъй като трябва да говорим нещо спешно. При връщането ми в Коматево г-н Пенчев седеше в стойка Буда и ми каза, че е наясно с това на какво ниво е играл, но все пак иска Младенов да остане на проби още известно време да изиграе още два-три мача. Аз му казах, че играчът вече има официален договор, а той каза, че знае, но иска все пак да го пробва още преди да влезе в сила. Бях направо потресен и за първи път в 15-годишната ми кариера ставам свидетел на нещо подобно. Заявих му, че е хубаво да викне Даниел, тъй като ще работи с него и да му каже същото и на него. Пенчев повтори същото пред Младенов, който категорично отказа да остане и помоли договора да бъде скъсан. Скъсахме контракта и всичко приключи”, допълни Бански.

Източник: sportal.bg

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker