бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивЛокомотив ПловдивТопФутбол

МВР Пловдив: Арестуван е 19-годишен фен на Ботев, стрелял ракети с помощта на устройство от типа „писалка”

МВР Пловдив излезе с официална информация след дербито между Локомотив и Ботев на “Лаута”, в което се случиха множество вандалски прояви. От полицията съобщиха, че 19-годишен фен на “канарчетата” е задържан.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста без редакторска намеса:

Служители от областната дирекция на МВР в Пловдив работят активно за установяване на самоличността на извършителите на противообществени прояви на стадион „Локомотив”. Припомняме, че в събота, по време на дербито, от сектора за гости на стадиона бяха изстреляни пиротехнически изделия. Установен и задържан бе 19-годишен фен на гостуващия отбор, изстрелял няколко сигнални ракети с помощта на устройство от типа „писалка”.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

След 24-часовия полицейски арест, му е съставен акт по чл. 21, т. 11 от ЗООРПСМ. Случаят е докладван на дежурен районен прокурор и с решение на Районен съд – Пловдив на извършителя е наложена забрана за посещения на спортни мероприятия за срок до 2 години и полагане на 60 ч. обществено полезен труд. Преди началото на футболната среща бе извършено и обследване на прилежащата зона около стадион „Локомотив”, при което служителите откриха определено количество пиротехнически изделия, укрити зад входа на агитката на домакините.
Водени от категоричната позиция за безкомпромисно прилагане на закона по отношение на всички, които нарушават обществения ред и мерките за охрана на всяко спортно мероприятие, криминалистите работят активно по снетите видеозаписи. Освен разпознаване на извършителите, допълнително са предприети съответни оперативни и издирвателни дейности, с цел установяване и на тяхната самоличност.
По предварителен план и с цел опазване здравето и живота на посетителите на стадиона, още преди старта на всяко спортно мероприятие се извършва стриктен контрол на посетителите на изградените входно-пропускателни пунктове на стадионите. С особено внимание се подхожда за недопускане на възможността да бъдат внесени спрейове със защитен газ, с разяждащи или оцветяващи вещества, пиротехнически средства, леснозапалими течности или други пожароопасни материали /включително факли/.
bet365
През последните години, за противодействие на футболното спортно хулиганство и за установяване на нарушения в зоната на стадионите, се извършва и контрол чрез видео наблюдение. Именно с помощта на осъществения видеоконтрол е задържан и 19-годишният зрител.

Betano официално е в България с Уникални Бонуси за Нови Клиенти – ВЗЕМИ ГИ СЕГА

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker