бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Мач Ботев – Нефтохимик ще има

След като в медийното пространство се появиха много слухове, че Нефтохимик е пред фалит и ще прекрати участието си в “А” група още тази седмица, президентът на клуба Николай Филипов заяви пред “24 часа”, че със сигурност мачът срещу Ботев в събота ще се играе.

Филипов обаче не беше никак оптимистично настроен за бъдещето на клуба и заяви, че го продава за 1 лев и ще финансира само школата. Босът на бургазлии добави още, че налива пари в нищото и не вижда никакъв смисъл да продължава да финансира първия отбор, който вече записва две срамни загуби с по 0:6 и няма победа от 2 август и записа 8 поредни двубоя без победа във всички турнири.

Все още не е ясно дали вторият двубой между Ботев и Нефтохимик за Купата ще се играе (двубоят реванш беше насрочен за другата събота и ще се играе на стадион “Христо Ботев” поради желание на бургазлии) и дали “шейховете” ще продължат участието си в елита.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker