Локомотив ПловдивФутбол

Матушев уверен в успеха на „Лаута”

Треньорът на Пирин Неделчо Матушев и бивш наставник на Локомотив (Пд) е уверен, че тимът му ще постигне първа победа в първенството в утрешното си гостуване на “смърфовете” в Пловдив, съобщава “Фокус”.

“Характерите се каляват в трудностите. И отборът, и спортно-техническият щаб имахме такива в първите мачове. Липсата на шанс и определено развитие на двубоите допринесоха да сме в това положение, но мисля, че отборът ще покаже характер и ще излезем крайни победители в предстоящия мач”, заяви на вчерашната си пресконференция Матушев. Утре той среща бившия си тим. “Естествено, че имам сантименти, но повече от всички искам Пирин да победи в този мач. Влизаме в серия от три поредни гостувания за първенството и една победа в Пловдив би променила коренно ситуацията при нас”, каза треньорът.

Острието на орлетата Тони Тасев ще бъде глобен от клуба заради червения картон, който получи преди седмица срещу Монтана (0:0). Тогава крилото получи втори жълт картон за реплика към главния рефер Мартин Александров след последния съдийски сигнал. “Тасев ще бъде санкциониран от клуба. Не може по толкова лесен начин да си изкарва картони. Той е много млад и би трябвало енергията му да отива на терена, а не в разправии със съдиите”, каза Матушев.

Освен Тасев гостуването на Локо ще пропуснат контузените Александър Башлиев и Венцислав Бенгюзов. И двамата отпадат от групата за мача. В нея обаче се завръша Богомил Дяков, който лекуваше травма, заради която пропусна домакинството на Монтана.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker