Локомотив ПловдивФутбол

Мартин Камбуров поръчал на брат си да заложи на победа на Локо София

Акцията срещу черното тото в България продължава, като според източници от полицията този път се очаква сериозен пробив в борбата с това явление, пише “Меридиан мач”.

Разследването напредва и днес на разпити могат да бъдат поканени сериозни фактори в българския футбол. От УЕФА, по чийто сигнали бе инициирана проверката, настояват да има спрени права на замесени футболисти, треньори и директори в родните клубове.

След приключването на оперативните действия решението за санкциите ще е приоритет основно на БФС. Оттам гарантират, че със сигурност „ще изгърмят доста хора”.

Най-застрашени продължават да са настоящите и бивши асове на Локо (Пд) Мартин Камбуров, Здравко Лазаров, Александър Тунчев, Кирил Котев, Йордан Господинов и Йордан Тодоров, както и почти всички титуляри от състава на Любимец през миналото първенство.

Звездите от „А” група бяха пуснати от сградата на Главна дирекция „Криминална полиция” късно вечерта в сряда и вчера тренираха с отборите си.

Срещу брата на Мартин Камбуров вече е повдигнато обвинение за участие в организирана престъпна група и даване на подкупи. 32-годишният Антон Камбуров, който има букмейкърски пункт в Свиленград, е задържан от Икономическа полиция.

От записи на телефонни разговори между Антон и Мартин ставало ясно, че нападателят е поръчал да бъде заложена сума за победа на Локо (Сф) като гост при изключително атрактивен коефициент, пише “Меридиан мач”.

В крайна сметка двубоят приключил точно по предвидения от футболиста начин. Представителят на УЕФА Урс Клузер помага активно при разследването. Той има богат опит в борбата с черното тото и по минали през него сигнали от началото на годината са разпитани повече от 150 футболисти в Европа.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker