бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Марков след загубата от Славия: Една глупост – това е причината за нашата загуба

Направихме една глупост, за да загубим. Поредната. От колко мача насам… Направихме една уникална грешка, за да загубим мача. Може би равенството беше справедливо“, заяви спортният директор на Ботев Пловдив Георги Марков след поражението от Славия с 0:1 пред колегите от Гонг.

„Наско Милев беше контузен, не, че не сме имали изявен надападел. Важното е, че играхме по-добре, повече комбинирахме и допуснахме да се стигне до това малко комично за мен положение, и Славия да ни отбележи гол“, заяви още Марков.

На въпрос за мотивацията на футболистите, Георги Марков отговори: „ За това им се плаща, за да са мотивирани. Всеки има цел, след всеки изминал кръг целта намалява.“

„Със сигурност ще има футболисти, с които ще се разделим. Работим по селекцията. Естествено, че Ботев е осигурен от собствениците. Ботев има доста добри условия за следващия сезон, да направим едон по-добър отбор и да имаме по-големи цели“, завърши Марков.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker