МарицаФутбол

СНИМКИ: Марица удари Борислав Първомай

Отборът на “Марица” победи трудно гостуващия тим на “Борислав” (Първомай) с 2:1 в най-интересния мач от програмата на 11 кръг в “А” областна група.

Домакините от Пловдив поведоха в резултата още в 1-та минута с гол на Рангел Делев. Надмощието на “жълто-сините” продължи и след гола и те изпуснаха още няколко сто процентови положения, а съдията отмени и гол поради засада. Постепенно гостите поизравниха играта и успяха да вкарат гол още при първата си по-сериозна ситуация в 23-та минута. До края на полувремето “жълто-сините” пропиляха още няколко шанса за гол и така резултатът на почивката бе 1:1.

През второто полувреме играта бе с поделено надмощие. “Марица” започна втората част по-добре и отново само липсата на късмет не доведе до гол във вратата на “Борислав”, след няколко отлични положения. В 70-та минута главният съдия отсъди дузпа в полза на пловдивчани за нарушение срещу Рангел Делев в наказателното поле. Зад топката застана Милен Алексиев, за който не беше проблем да преодолее вратаря на гостите и отново да даде гол преднина за своя отбор. До края на срещата гостите се опитаха да променят негативния за тях резултат, като организираха опасни атаки. Те пропуснаха няколко положения, като ударите им или бяха неточни, или вратарят на маричани и техен капитан Димитър Георгиев се справяше с тях. От своя страна “жълто-сините” организираха опасни контраатаки, но до нов гол не се стигна. В самия край на мача беше отменен гол и за гостите, отново поради засада. Така “Марица” спечели тази важна среща и събра 17 точки в класирането на “А” ОФГ.

В следващият 12 кръг “Марица” гостува на отбора на “Чернозем”. Срещата е в неделя, 10 ноември, от 14:30 часа в село Черноземен.

Резултати от мачовете в “А” ОФГ играни днес:

Марица – Борислав (Първомай)………….2:1
Вихър (Белозем) – Кричим…………………2:1
Момино – Спортист (Г.Чардак)…………..0:0
Сокол (Марково) – Секирово……………..4:1
Марица (Маноле) – Атлетик (Куклен)…..1:1
Металик (Сопот) – Житница………………5:1
Калояново – почива

Фейсбук страницата на “Марица” Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker