МарицаФутбол

Марица се готви за победа срещу Гигант, чакат Наско Курдов

Отборът на Марица (Пловдив) ще търси дебютни три точки през пролетта в двубоя с ОФК Гигант (Съединение). “Жълто-сините” се готвят на пълни обороти за срещата. Двубоят ще се играе на 21 март, събота от 15 часа на стадион “Марица”.

От спортно-техническият щаб на “жълто-сините” заявиха, че всички футболисти са здрави и ще бъдат на линия за съботната среща.

“Готвим се здраво и под пълна пара за срещата с Гигант. Чакаме двубоя с нетърпение и се надявам да зарадваме привържениците си с победа. Всички играчи са здрави и са готови да се раздадат на максимум, за да спечелим срещата.”, сподели преди двубоя наставникът на Марица Петър Курдов.

Теренът на стадион “Марица”е окосен, като предстои да бъде валиран преди двубоя.

“Ако времето не се влоши, теренът трябва да бъде в доста прилично състояние.”, допълни още Курдов.

Междувременно стана известно, че Атанас Курдов може съвсем скоро да се присъедини към състава на Марица (Пловдив). От спортно-техническия щаб на “жълто-сините” заявиха, че е изпратено писмо за изискване на жълтата карта на футболиста до Международния отдел на Българския футболен съюз. Атанас Курдов за последно игра за казахстанския Астана, където наставник е българският специалист Станимир Стоилов. Както е известно Курдов се раздели с ФК Астана по вина на клуба. В момента се подготвя дело по случая, което ще бъде внесено в международната федерация ФИФА.

“Наско в момента е без отбор и според правилата до края на сезона няма право да играе за професионален отбор. По този начин единствената му възможност е Марица. Ако до месец не пристигне жълтата му карта, след това ще му бъде издадена служебна такава. Така отново ще може да играе. Ние с удоволствие ще му дадем възможност да играе и да помогне на Марица.”, коментира темата наставникът на Марица (Пловдив) и негов баща Петър Курдов.

Източник: zona90.com

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker