бетано най-добър сайт за слот игри
ВолейболМарица - жениПловдивчани

Марица премаза Бургас 2007 (Бургас) като гост

Волейболният отбор на Марица (Пловдив) победи тима на Бургас 2007 (Бургас) очаквано с разгромното 3:0 (25:8, 25:8, 25:10) гейма след едва 58 минути игра в зала “Младост”.

Старши треньорът Иван Петков показа, че по никакъв начин не подценява съперника на жълто-сините и започна мача с обичайна стартова седморка – Кристина Чешляр, Габриела Цветанова, Радосвета Тенева, Силвана Чаушева, Виктория Григорова, Мария Данчева и Жана Тодорова.

Едва след безкомпромисно 25:8 в първата част започнаха смените. За втория и третия гейм Петков даде почивка на капитанката Ради Тенева, а нейното място зае Симона Димитрова. Тя и Габи Цветанова нанизаха по три аса във втората част преди да се стигне до ново 25:8, като междувременно треньорът продължи със смените.

За началото на третия гейм в състава на Марица вече бяха разпределителката Йоанна Атанасова и диагоналът Марина Ковачева, а в хода на гейма на терена се появиха и най-младите – Ани Боздева и Дима Ушева. Това по никакъв начин не промени хода на мача.

Надмощието на шампионките на терена беше тотално през целия мач и след 25:10 в последната част срещата приключи с едва 26 точки общо за домакините.

Марица се отличи с общо 14 аса в мача, като най-много от тях – четири, бяха дело на Габи Цветанова. Тя стана и топреализатор на срещата с общо 10 точки, следвана от Симона Димитрова и Силвана Чаушева с по 8 и Виктория Григорова със 7.

Със 7 точки завърши и най-резултатната волейболистка на Бургас 2007 Габриела Ангелова.

След този резултат Марица си запази третото място във временното класиране, като има един изигран мач по-малко. Лидер е Раковски (Димитровград) с 3 победи, 8 точки и 9:3 гейма, следван от Казанлък Волей (Казанлък) с 2 победи, 1 загуба, 7 точки и 8:4 гейма и Марица с 2 победи, 6 точки и 6:0 гейма.

Така срещата между Раковски и Марица, предвидена за 19 ноември, събота, от 18:00 часа в димитровградската зала Младост, се явява сблъсък между единствените два непобедени дотук тима в шампионата.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker