ВолейболМарица - жениПловдивчани

Марица получи висши почести след приказния завършек на сезона

Състезателките на Марица (Пловдив), водени от президента на клуба Илия Динков и щаба на наставника Иван Петков, бяха наградени с почетния знак на Пловдив от кмета на града Иван Тотев по време на вчерашната им визита в общината. Президентът Динков получи лична наградата от градоначалника. Общината изрази готовност да подкрепи “жълто-сините”, ако решат да участват в европейските клубни турнири.

“Нямам думи да изразя колко много съм щастлив, че успяхте да зарадвате всички нас, пловдивчани.  Сигурен съм, че тези успехи са плод на много труд, усилия и лишения. Щастлив съм, че именно в моя мандат една мечта стана факт и титлата, която никога не е била притежание на пловдивски отбор, вече е в Пловдив.  Златният дубъл е исторически момент за града и ние се гордеем с вас!“, каза Иван Тотев към своите гости.

“С тези два трофея, извоювани с победи на чужд терен, възхитихте цял Пловдив. Много съм развълнуван и ви благодаря от сърце!“, заяви заместник-кметът по въпросите на младежта и спорта Петър Зехтински.  Футболната легенда разказа, че капитанката на Марица Ана Радичева е израснала пред очите му и пожела успех на отбора в евротурнирите.

“Изключително съм доволен от постигнатия златен дубъл през този сезон“, сподели президентът Илия Динков.  “Искам да благодаря на община Пловдив за подкрепата през годините!“

“Благодаря на всички момичета, треньори и ръководители, както и на община Пловдив.  Това беше една невероятна година за нас и аз съм горда, че съм капитан на този отбор”, каза капитанката Ани Радичева.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker