ВолейболМарица - жени

Марица показа най-новия си трофей

Верните фенове на Марица (Пловдив) посетиха днес преконференцията на отбора, за да видят най-новия трофей на Жълто-сините – шампионската титла на България, да се снимат с него и със своите любимки. Пред тях и пред многото представители на медиите, своите оценки за успешния изминал сезон и своите благодарности изказаха някои от спонсорите и хората от ръководството на клуба.

Бойко Качулев, собственик на ресторант Torro Grande: “Първо искам да поздравя момичетата за успеха – четвъртата шампионска титла на България. Всички гледахме и мачовете на Марица от груповата фаза на Шампионската лига. За мен това беше една лека първоначална проба и се надявам през следващия сезон да успеят да преминат и в по-горна фаза. Както Марица е един млад отбор, така и Torro Grande е един млад отбор – ресторант само на три години, и аз се радвам, че като собственик мога да бъда в помощ на отбора. Смятам, че всички сме доволни от нашето партньорство. Призовавам всички собственици на фирми и компании в Пловдив, които обичат спорта, да помагат кой с колкото може, защото това е нашето огледало пред света и по този начин България може да бъде прославена.”

Светослав Славов, собственик на бензиностанции Лайт: “За мен, както и за моите колеги, които помагаме на Марица, е чест да бъдем спонсори на такъв отбор, който донесе толкова радост не само на пловдивската, но на българската общественост, със спечелването на титлата и купата на България и с уникалното си влизане в групите на Шампионската лига. Пожелавам си и догодина да изпитаме такава радост в Пловдив и отново да идват световни отбори, на които ние да съумяваме да се противопоставим. Като любител на волейбола, аз лично съм изключително доволен от представянето на отбора, особено срещу големите отбори, където показахме добрия дух на българския волейбол. Благодаря на момичетата, треньорите и ръководството на клуба, че създадоха тези приятни и незабравими спомени на нашия град и на България.”

Борис Халачев, мениджър на ВК Марица (Пловдив): “Благодаря на нашия домакин г-н Качулев и на Torro Grande за подкрепата, която вече цял сезон ни оказват. Определено Torro Grande стана един голям наш партньор, а момичетата са много доволни да се хранят в този ресторант. Този път поводът да се съберем – четвъртата поредна титла, е по-специален заради привкуса от участието ни в групите на Шампионската лига. Този сезон беше някакси по-емоционален за нас. Нямам думи да благодаря на хора като г-н Качулев и г-н Славов за това, което правят за нашия клуб. Ако не е отношението на пловдивския бизнес и на община Пловдив, Марица няма как да съществува. Надявам се все повече такива хора да ни помагат. И ние мислим като г-н Качулев, че участието ни в груповата фаза през този сезон е само едно начало. Със сигурност и догодина ще играем в Шампионската лига. Желанието на президента Илия Динков и на ръководството е да продължаваме все по-нагоре докъдето ни стигнат силите. Вече мечтаем и за победи в групите на Шампионската лига.”

Николай Марков, пресаташе на ВК Марица (Пловдив): “Самите момичета многократно са заявявали колко ценни сте вие, феновете, за този успех и колко много значи за тях, а и за всички нас в клуба, вашата подкрепа – както на самия фенклуб, които винаги и навсякъде са до нас, така и на широката пловдивска общественост, която няколко пъти напълни зала Колодрума, която ни подкрепя и в зала Пловдивски университет, която идва и на мачовете на подрастващите, създава една страхотна атмосфера за децата и ги вдъхновява да преследват мечтата си да станат бъдещите звезди на волейбола. Аз лично като пресаташе бих искал да благодаря и на колегите журналисти, особено на хората от пловдивските медии, които с отразяването на успехите на Марица също ни оказват една подкрепа, без която тези успехи нямаше да са възможни.”

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker